Jdi na obsah Jdi na menu
 


Everest home editon

17. 4. 2011

 

EVEREST Home Edition 2.20

EVEREST Home Edition

EVEREST Home Edition se stal následovníkem programu Aida32. EVEREST Home Edition je výborný nástroj na diagnostiku počítače, který je nabízen zdarma. Nynější aktuální verze jsou již pouze placené.

Tento program dokáže zjistit a vypsat jaký má váš počítač procesor, jaké má a používá RAM paměti, jaká je grafická karta a tak dále. To vše je přehledně ve výpisech, které lze exportovat i ve formátu HTML. EVEREST Home Edition poskytuje obsáhlé informace o hardwaru, a to včetně odkazů na stránky výrobce pro vyhledání nejnovějších ovladačů, informací o přetaktování, o nainstalovaném softwaru a systémovém nastavení. Dále také zobrazuje teploty a jiné údaje z čidel na procesoru, grafické kartě, pevném disku a jiných zařízeních.

Po spuštění programu uživatele přivítá úvodní obrazovka s vyobrazením základních komponent počítače, uspořádaných do obecných celků. Po kliknutí na požadovanou součást je otevřena nabídka, ve které jsou nám nabízeny dílčí zařízení, o kterých chceme informace.

EVEREST Home Edition nabízí i základní sadu benchmarků pro testování paměti. V tomto případě jsou testy omezeny na zjišťování latence paměti a její propustnost při čtení a zápisu. Výsledné hodnoty pak srovnává s výsledky různých systémů

 

licence: orphanware

ke stažení: www.lavalys.com/index.php

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář